On preparing the palate for a new blend of English breakfast
Linda Taylor | |
L’auteure présente avec un “british sense of humor” les différences qui existent entre les diverses conceptions de l’enseignement/apprentissage de l’anglais et se demande dans quelle direction la formation des enseignants d’anglais va évoluer. Elle trace une typologie de profs d’anglais, expose les visions contrastantes de ce que doit être la formation des enseignants, apporte des exemples sur les tendances didactiques et sur les visions d’éléves. Pour les enseignants d’autres L2 qui ont souvent cru que l’enseignement de l’anglais était à l’avant-garde, cet article est aussi “rassurant”. (Réd.) | 1. Becoming aware of contexts ‘tea /ti:/, teas. 1 Tea is 1.1 a drink made by pouring boiling water onto the dried leaves of the tea bush. In Britain it is usually drunk mixed with milk and often with sugar. 1.2 a bush whose leaves are dried and chopped into small pieces which are used to make tea. Tea bushes are grown as a crop mainly in Asia. 1.3 the dried and chopped up leaves of the tea bush which you use to make tea. 1.4 a drink made by pouring boiling water onto the dried leaves or flowers of certain plants What is it in British education and in the British version of the English language that is valued, and how much of what goes on in the British context is useful or applicable to teacher education elsewhere? An educated person: |
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